Victoria park & mid-autumn festival

Publicerad 2016-09-15 19:00:55 i Hong Kong,

Hej,
Den där tyfonen höll sig på tryggt avstånd och knappt en vindpust har susat förbi. Märkligt men skönt. Vaknade upp till samma väder som igår vilket innebär att man antingen måste hålla sig inomhus eller dra till stranden. Vi gjorde det senare, alltså en repris på gårdagen. Konstigt nog så räcker en dag på stranden för oss numera. Så vi drog hemåt hyfsat tidigt och gjorde oss redo för att åka till Victoria park och mid-autumn firande. Superfina dekorationer och ljuslyktor och en himla massa folk. Men... ingen mat så långt ögat kunde nå. Hur man nu kan ha festivalfirande utan mat är för mig ett under. Mat är ju the main thing så att säga. När vi kände oss klara med parken drog vi till en rooftop bar på 31a våningen. Så fin utsikt! Man blev lite snurrig i skallen när man tittade ner. Drack drinkar och pratade strunt tills det var dags att ta sig hemåt. Nu har vi helt slut på energi men imorgon ska vi ha sovmorgon, ätarfest och på eftermiddagen ska vi iväg på ännu ett mid-autumn firande. Nedrans bra kommer det bli. Hajpo så länge!
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-09-15 19:14:32

Som en sagovy - härlig med så utsikt från baren. Njut och må väl - här njuter vi med av verklig sensommarvärme med otroligt väder. KRAM!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela