Sovsäckar, vandrarkängor och allmänt pladder

Publicerad 2013-09-28 15:40:33 i Nepal,

Tjenna! Då var det dags att ta tag i vår kära blogg igen efter ett alldeles för långt uppehåll, eller vad säger ni? 
 
Det är ju då såhär att vi åker till Nepal om 18 dagar. Japp. Sjukt. Vi är inte heller riktigt med på noterna och lite efter i planerna men vi är gamla i gamet och känner oss inte särskilt stressade eller oroliga. Det enda som vi fattas är en sovsäck.... men det löser sig sa han som sket i vasken. Om ni undrar så ska vi vandra i Nepal. 7 eller 8 av världens 10 högsta berg finns där i krokarna. Det som är lite nytt för oss är att där antagligen kommer vara apkallt. Vi som fryser arslena av oss när det är mindre än 25. Hur tänkte vi där? Jaaa, ungefär som vi alltid tänker - ingenting alls.
 
Igår införskaffade vi oss i alla fall vars ett par vandrarkängor och idag har vi testat dessa under en promenad runt Gyllebosjön. Operation töj-ut-skojävlarna har alltså officiellt börjat och än så länge har vi inga blåsor på fötterna men så är inte gyllebosjön så stor heller. Så det kommer nog senare. 

Vi ska nog vara smarta och förvarna redan nu om att det kommer bli svårt att uppdatera bloggen dagligen under denna resa. Uppkoppling bland bergen i Nepal är nog ingenting att lita på. Men ni behöver inte skicka ut räddningshelikoptrar bara för det. Vi lever alldeles säkert. Hoppas vi. 
 
En annan sak är att vi har skaffat oss ny kamera! Vår lilla g12 fick lite stryk på förra resan och laga var inte lönt. Så det blev en uppdatering till Canon g15. Man kan ju inte åka till Nepal med kass kamera och än så länge är vi nöjda.
Här har vi då skorna, riktigt sköna är de faktiskt.
 en gosig Tilly fick också följa med runt sjön

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela