Tvättdag som blev långpromenad

Publicerad 2016-09-13 07:29:57 i Hong Kong,

Halloj, 
Är hemma om på en mindre paus efter lunch och kaffe på skolan. Det är ju den där djävulsdagen idag så ska alldeles strax traska tillbaka till uni och lektioner. Morgonens lektioner har varit otroligt meningslösa, för oss är nivån här rätt låg än så länge. Visserligen är det rätt skönt då vi inte behöver kämpa oss igenom kurserna men det blir ju så fruktansvärt drygt att lyssna på.
Igår gjorde vi inte allt för mycket. Vi hade planerat att tvätta eftersom det börjar bli lite ont om t-shirtar.. men när vi väl kom ner till tvättstugan på andra våningen satt där en fin lapp på dörren som informerade oss om att vattnet var avstängt. KUL. Så vi fick ju snällt åka tillbaka till våning 15 respektive 18 och öva Mandarin med vår app. Otroligt beroendeframkallande! Efter gårdagens lektioner bestämde vi oss för att ta en liten promenad. 3 timmar, en omväg, en vattenflaska och en ljusshow senare var vi hemma. Helt slut var vi då efter en pw i denna hettan. Det var sjukt varmt igår även kl 21 på kvällen svettas man floder. 
Det röda tegelhuset är vårt boende! Kom på att vi inte visat något sånt alls. Men nu har vi!
Denna söta lilla kiosk (?) gick vi förbi igår och kunde inte låta bli att testa...
..och det var jätteäckligt! 

Kommentarer

Postat av: siv

Publicerad 2016-09-13 07:57:54

Vad är det för bullar dom ser obakade ut.
Finns det något gott inuti eller är det
bara deg?

Kram

Svar: dessertbulle typ. Finns olika smaker inuti, vi köpte med blåbär och lychee i. Lite för degigt och tuggit och slemmigt för min smak...
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-09-13 19:12:01

Tror det är sådana bullar som Basse har testat - det är söta saker i dom iså fall- fast lite degigt kan jag tycka.
Kul att testa.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela