They are free for everyone.

Publicerad 2016-09-20 17:02:34 i Hong Kong,

Hola!
Shanghai är helgens destination och på torsdag kväll åker vi direkt från skolan och är tillbaka lagom till första föreläsingen på måndag eftermiddag. Är såklart supertaggade! Och speciellt eftersom vi har massa annat inbokat redan för kommande helger, vilket innebär att nästa flygtur kanske dröjer längre än vi tycker är rimligt (Även om vi sitter inne på den känslan nästan jämt). Tisdagen har flutit på som vanligt annars och vi har spenderat hela dagen på föreläsningar. Förutom ett litet avbrott efter lunch då Hannas fot och knä hade svullnat så pass att vi spenderade resten av rasten hos fru läkare. De tyckte att det var en lysande idé att skära i benet direkt, men Hanna avböjde snällt erbjudandet och förklarade att det inte passade så bra att göra det på rasten, två dagar innan vi ska till Shanghai. Värt de 15 kronorna det kostade i alla fall för nu ser benet snart ut som vanligt igen och vi hoppas verkligen att det håller sig så. Vi skrattade sen gott på lektionen efter då läraren har extremt rolig dialekt och kanske inte top notch engelska. Till exempel när han skrek ut i mikrofonen; "BITCHES ARE FREE!" med lite väl mycket entusiasm (han syftade såklart på stranden och beaches).
 Whampoa kallas shoppingområdet i Hung Hom (där vi bor), och där har de alltså byggt denna inte så lilla båt på land. Vet faktiskt inte vad som finns inuti, men kan väl sätta en femma på att det går ut på att shoppa därinne.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-09-20 18:14:10

Tur att det inte blev kirurgi... Hoppas benen håller nu -det lär väl bli en del gång i Shanghai. Tycker båten ser mysig ut den får vi utforska! Kramar till er!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-09-20 19:58:05

Hoppas att fru läkare kan bota Hannas dåliga knä, får gärna kosta det dubbla bara det blir bättre!
Vi väntar på att få reda på vad som finns på båten.....
Ha en trevlig resa till Shanghai!
Ha det gott töser och kram på er:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela