Mr Wong

Publicerad 2016-09-10 17:19:00 i Hong Kong,

Hallå,
Klockan börjar närma sig 22 här och det är väl först nu vi börjar vakna till liv och känna oss som människor igen. Anledningen till det är en bakfylla värre än snö i juli. Taxin droppade av oss i Hung Hom kl 06 i morse så det blev minst sagt en helkväll. Den ursprungliga planen var att delta på mega beach bbq men eftersom vi hade lektion till 18.30 gav vi bort våra biljetter och drog iväg till Mr Wongs istället. Mr Wongs är en liten anonym restaurang i Mong Kok där Mr Wong himself gör halva nöjet och andra halvan är tillgången till hans välfyllda ölkyl (som man får ta hur mycket man vill av för ett fast pris). Igår var vi säkert minst 60 utbytesstudenter i den lilla restaurangen och de bar ut bord på baksidan och fyllde upp hela vägen ut på trottoaren. Det blev minst sagt ett bra kalas, så pass att många förbipasserande stannade och fotade. Vid midnatt var Mr Wong helt genomsvettig och den där välfyllda ölkylen tom så vi drog alla vidare till LKF (lan kwai fong, partyområdet på HK island). Sen kollade vi in massor av barer, dansade på gatan, såg på dance battle och träffade massa roliga människor. Senare hamnade vi alla på ett helt annat ställe där vi fick dra en vit lögn om att vi jobbar som flygvärdinnor för att få komma in. Där var det ett grymt liveband och vi dansade häcken av oss fram till solen började gå upp. Och idag? Vaknade kl 15 och en timme senare åt vi en frukost som såg ut såhär:
 och den satt där den skulle.
 ni får tåla att den är på fel håll. Med en icke fungerande dator och en icke fungerande telefon så får det va så.
Grymma dansare!
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-09-11 07:16:43

Kul att ni hittat lite vattenhål i HK- verkar varit en helkväll. Extra kul att era roomies ville följa med! Kram till er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela