Helgen och en massa blandade bilder

Publicerad 2016-09-18 12:17:00 i Hong Kong,

Hej alla glada,
Då var denna helg också förbi. Igår roade vi oss med att kolla på diverse elektronikplrylar i Shim Sha Po. Där finns en arkad fullproppad med allt som har med mobiler, tvspel, datorer osv att göra och vi roade oss ett tag. Tills vi fick lite klaustrofobi pga överfullt med folk. Vi roade oss lite på den lokala lördagsmarknaden innan vi försökte leta upp en samsungbutik. När vi väl hittade den, lite så logiskt undangömd på 40e våningen, och tog en nummerlapp fick vi en chock. Närmare 100 nummer före oss i kön... japp vi gav tillbaka lappen och vände direkt. Igår kväll blev det middag och drinkar med Fannys roomie. Hann dessutom med en sväng upp i världens högsta bar Ozone för ett glas champage. Hissfärden, toan och utsikten var dock trevligare än själva baren i sig. Men på 118e våningen kvittar ju det, det var coolt ändå. Vi drog sen vidare till lkf men hade en lugn kväll, vi var helt enkelt inte på topp någon av oss. Idag har fanny och jag istället klämt ihop oss i min säng för filmeftermiddag. Vi orkar inte göra något annat idag och bestämde snabbt att vi därför stannar inne. Lunch och snacks är dock ätit så vi överlever! Ha de.
Här kommer ett gäng bilder från lite olika dagar som vi inte lagt upp än;
På gamersavdelningen i arkaden igår. Kanske inte så förvånande att vi spenderade minst tid här. 
Vy från Ozone bar
 Det var inte så lätt att få till en bra bild från 118e våningen. Det gör det inte riktigt rättvisa. 
 Drinkar från torsdagens rooftopbar. 
Mid-autumnfirande i Victoria park
Victoria park, torsdags kväll 
The crew och vi på väg till parken.
Det har varit en himla massa folk överallt hela helgen. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-09-18 16:52:28

Inte helt fel att ta en slappedag, det har varit intensiva veckor sen ni kom till Hong Kong. Hoppas verkligen att ni äter om så det är bar är snacks ibland.
Vilken utsikt från baren - nice!
Ha det gott och kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-09-19 06:38:12

Måste verkligen ta mig upp i en takbar i december-fantastiskt och lite overkligt kan man tro. Ny vecka framför oss- hoppas den blir kanon för er! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela