Science Museum

Publicerad 2016-10-10 17:37:01 i Hong Kong,

Hola! 
Då vi endast tvättade och gjorde ingenting hela förmiddagen (om man räknar med att det är förmiddag fram till 16.30...) så tänker jag inte direkt berätta mer om det. Istället hoppar vi direkt till att vi styrde stegen mot Hong Kong Science Museum som ligger här i krokarna. Vi har sagt hur länge som helst att vi skulle gå dit men liksom aldrig riktigt fått tummen ur. Men helt ärligt så spelar det ingen större roll för vi blev ganska besvikna när vi kom dit. Även om ett museum är dåligt brukar det ändå finnas en del som är helt okej intressant, men icke här. Dessutom riktade det sig mot mindre barn vilket gjorde att stället och dess ljudnivå kändes mer som ett lekland. Så vi spenderade knappt 30 min där innan vi bestämde oss för att lämna. Gick till ett café runt hörnan som fick desto bättre betyg. Satt på deras uteservering och sippra på te och kaffe. Och ja, ni läste rätt. Uteservering. Inte ofta man hittar det här! Att den bestod av två tvåmannabord är en annan femma. Vi bestämde oss sen för att ta en promenad och ni vet ju hur det slutar. X antal timmar senare var vi hemma igen. Oj ja, ni kanske undrar om vi inte går i skolan. Och nej inte idag. Är röd dag så vi har långhelg. Imorgon ska vi dock dit. Det ska bli... skoj... heh.    
Museet såg ut ca såhär
Häromdagen hittade vi moomin café! Supermysigt, men blev ingen fika pga apdyrt :) Thats all folks! hörs imorgon

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-10-10 18:24:42

Att sitta på ett mysigt café med uteservering låter som en skön ledig måndag.
Ha en fortsatt bra vecka töser!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-10-11 13:18:57

Synd att mumin skulle vara så dyrt -låter supermysigt att fika med Lilla my och dom andra.Kan tro Henni kände sig hemma?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela