Korv i bröd

Publicerad 2016-10-29 15:34:58 i Hong Kong,

Haj
Idag har vi officiellt börjat uppladdning inför jul 2016 genom att sätta igång julmusiken (fråga mig varför..). Lika trevligt återseende varje år! Hur som, utflykten igår var superintressant. Vi fick en grundlig rundvisning på Civil Aviation Department och lite historia och fakta och roligheter. Fast bäst av allt var egentligen att se hur exalterad vår lärare blev av allt, som ett barn på julafton (ogenomtänkt fyndigt och passande, sorry) vi ville bara ta med honom hem. Dock gjorde besöket så att vi missade vår kinesiskalektion och fick äta ASGOD lunch istället. Vi åt de hittills godaste dumplingsen igår, blir fler besök där kan jag säga! Åkte heeela vägen hem, gick in på affären och köpte vin och drack det 1. Här hemma och 2. På shoppingcentrat IFC som har en rooftop där man får ta med sin egen dricka och hänga. Därefter tog vi oss en tur till Ce La Vi och deras rooftop för en cosmo istället. Lär aldrig tröttna på den utsikten.
Dagens plan var en tur till Lamma Island men då vi kom hem rätt sent bestämde vi oss redan igår för att skippa det, eller ja, vi ´sparar´ det till onsdag hehe. Vi tog istället tillfället i akt och åkte till IKEA för mer ASGOD mat. Vi började härligt nog med en tallrik köttbullar, sen blev det ett fåtal tuggor av en mindre god äppelkaka utan vaniljsås för att avsluta starkt med.... en korv i bröd. Alltså. Lyckan vi kände! Vi har seriöst pratat drömmande om korv i bröd i mer än en vecka.Sjukt, egentligen. Vi blev i alla fall väldigt väldigt mätta. Imorgon blir det dock mindre mat och mer gång. Vi hörs!
Utflykten!
Fredagsmys för gubbarna i kvarteret. De sitter alltid utanför butiken och kollar på tv. Även under tyfonvarningen.
IFC
Ce La Vi.
Och så den viktigaste bilden av dom alla: korvarna!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-10-30 14:48:07

Ni verkar till att ha haft en härlig och intressant dag med utflykt och sedan på det go mat och go dricka, nice!
Så kära gubbar!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela