Halfway

Publicerad 2016-10-12 09:19:13 i Hong Kong,

Igår var vi fullt påklädda hela dagen. Alltså jeans, tjocktröja och hela skor. I söndags hade vi 35 grader och solsken och igår 22 och molnigt. Kändes väldigt svalt i jämförelse. Anledningen till alla kläder är för att ACn i skolan är inställd på frost och istid och det går inte ihop när det även är svalt ute. Kylan fick oss även att konstatera att vi, på fredag, har gjort halva vår termin här (tentaperiod icke medräknad). Vi har bara halva kvar?! Lite panik uppstod, det har ju gått otroligt fort! En grej som också kan vara värd att nämna är att vi, än så länge, under denna halva termin pluggat i totalt kanske 2 timmar. Detta kommer tyvärr att ändras inom de närmsta veckorna. Hur som! Idag har vi suttit i bibliotekets café och läst powerpoints. Kom fram till att vi nog klarar oss bra på common sense (vissa kurser känns himla basic) och så käkade vi en ciabata till lunch istället. Sen tog vi en runda på bokaffären innan vi gick hemåt igen. Nu sitter vi och snacksar på Mariekex och solrosfrön. Ikväll ska vi ut på äventyr, vad det är får ni se imorgon hehe (kan ju vara så att det innebär en större mängd öl och hästar).
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-10-12 09:32:34

Spela nu inte bort alla pengar på hästarna!?
Låter spännande - ser framemot rapport
Ha det gott! Kram

Postat av: Karin

Publicerad 2016-10-12 12:51:14

Halva tiden gott?! håller med helt otroligt! Om ni ska spela på hästar hoppas jag att ni har bättre tur än undertecknad.....
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela