sol & mong kok

Publicerad 2016-10-25 16:39:00 i Hong Kong,

Hallå!
Som ni märker är det lite segt här borta. Det beror på att vi inte gör mycket annat än att pluggar för tillfället. Det är mycket inlämningar just nu och dessutom försöker vi bli klara med alla arbeten under dessa tre veckorna, som ändå är intensivare, så att vi kan få en lugn period i november innan exam perioden börjar. Målet är ju att vi ska hinna klämma in en resa om 2 veckor (fingers crossed) och en massa annat som står på vår att-göra-medan-vi-är-här-lista. Men ikväll bestämde vi oss för att vi skulle ta en liten paus från det hela. Det blev god mat på vårt lilla favoritställe, och efter det invigde vi den nya metrostationen som öppnade i söndags och strosande runt i Mong Kok resten av kvällen, himla bra!
Efter provet idag så gick vi ut en sväng för att lufta skallen och få upp värmen i kroppen (Rekord på AC:n idag gissar jag på).
Väldigt dåligt kvalité på bilden, men glada var vi när det var över.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-10-26 06:29:53

Härligt med sol igen -fina bilder-
Behöver avkoppling mellan hårt studande- kör hårt så ni får er resa :)

Postat av: Karin

Publicerad 2016-10-26 12:38:02

Njut av solen, här hemma har vi haft första nattfrosten.
Alltid fina bilder om än de är lite suddiga, det är mina för det mesta....
Ha det gott töser och kämpa på med studierna.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela