Ce La Vi

Publicerad 2016-10-08 09:58:37 i Hong Kong,

Hallå,
Det enda vi lyckats med idag (än så länge) är att ta oss ut för att äta thaimat. Som egentligen inte ens var god. Anledningen till detta är x antal drinkar igår. Alltså inte att maten var äcklig då, utan att vi är sega. Hängde på diverse olika barer, provade nya i hopp om att hitta den ultimata. För även om vi varit på en hel del grymma ställen så finns det ju så oändligt många skithäftiga barer som vi vill hitta till. Gårdagens absolut bästa var Ce la vi. Asgrym takbar med lite loungefeeling på 25e våningen och trots att drinkarna var lite väl pricy så var det den bästa cosmopolitan vi druckit på ja... jag vet inte. Någonsin kanske. Annars har vi hängt mycket på vån 18 här hemma de senaste dagarna då Fanny har HF (Hennifritt, inget illa menat, bara att det är lite ensamt) och käkat mängder med broccoli. Kan vara den bästa grönsaken i världen. Efter majs då förståss. 
Denna lilla goding fick jag till frukost av min roomie i torsdags. Det är en taroboll och tro det eller ej men det var jättegott. Jag blev jätteförvånad, trodde jag skulle behöva le lite och låtsas att den var mumsig men icke. Jag behövde inte fejka alls!
En bild från i torsdags när vi.. heh.. shoppade. Vi har förbud nu. På riktigt. Det är illa. Får inte handla mer.
Denna baren hamnade vi också på när vi egentligen skulle till Ce La Vi, vi tog fel hiss haha. Vi tog tyvärr inga bilder på takbaren. Vi var tydligen för upptagna med att snapchata det hela istället...

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-10-08 10:48:25

Ibland är man seg och behöver ta det lugnt efter goda drinkar. Häftiga barer ni hittar till. Shopping förbud, kanske inte helt fel om ni ska få ner det i era väskor såsmåningom.
Vilken trevlig rumskamrat som bjuder på frukost.
Ha en trevlig helg töser :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-10-08 13:52:18

Förstår att det känns härligt att kunna shoppa igen -Auckland har ju inte visat den sidan precis. Kan kanske vara bra att fönstershoppa liten stund?
Ha en go helg!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela