Blev inga hästar

Publicerad 2016-10-13 15:10:00 i Hong Kong,

Hoppla!
Trots den hästrelaterade hälsningsfrasen blev det alltså inget besök hos pållarna. Vi mötte Henni för middag vid 18.30 och ungefär då började det också regna. Och eftersom jockeyklubben som vi då tänkte åka till är utomhus så ändrade vi planerna och åkte till soho istället. Hittade en najs bar med happy hour och vi fick både vin och prosecco. Gick vidare till nästa bar som vi valde endast på grund av att de hade fint golv (haha typiskt oss). När vi sen väl satt där var det inte så fint. Men drinkarna, de var goda! Sen fortsatte kvällen i samma anda och vi fick en bra kväll. Hamnade till slut på en liten klubb med liveband i LKF. Vid 3-tiden när vi var sugna på burgare drog vi till Maccas men till vår stora besvikelse tog de inte kort just då och vi hade inte tillräckligt med kontanter. Så vi fick snällt hoppa in i en taxi, åka hem och gå och lägga oss med kurrande magar. Idag har vi käkat frukost, förmiddagsfika och lunch i ett svep på library cafet innan vår lektion. För övrigt har vi handlat, käkat alldeles för mycket mat och sist men inte minst absolut inte pluggat.  
Gårkvällens godaste, lychee och fläderdrink på stället med fint golv
Och så börjar det närma sig Halloween då. Det märks så att si. 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-10-13 15:48:19

Låter som ni hade en trevlig trots att det inte blev något i hästväg...
Det är bra att ni äter ordentligt töser!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-10-13 19:21:13

Kommer fler turer! Men usch för att lägga sig hungrig. Tur ni kunde ta igen det senare :) -ha en strålande trevlig helg-med stor kram till er.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela