Våfflor och vinterjackor

Publicerad 2016-11-30 13:26:09 i Hong Kong,

Hallå!
Idag har vädret äntligen varit på topp igen. Ca 24 grader och strålande solsken och som vi njöt! Vi gick ut för en våffellunch med kaffe i solen. Ändå pågår projekt inköp av vinterjacka samtidigt för fullt här, för Fiona har rapporterat att det är -3 grader i Xi'an. Herrejisses. Får nog bli en mössa också (och vantar, underställ och raggsockar...). Hoppas att vi hinner klämma in presentköp och vintershopping innan det bär av på lördag. Vi fick googla hur man ska uppföra sig som gäst i Kina då vi ska bo hemma hos Fiona med henne och hennes mamma, vill ju inte komma dit och vara ohövliga liksom. Det är dock lite tajt med tid eftersom vi studar kinesiska som aldrig förr denna veckan plus att vi har femtioelva andra saker på den där to-do-listan. Aja, en dag i taget och just denna dag har varit väldans härlig. Och nu är den nästan slut. Vi hörs en annan dag, hoppas ni gillar våra bilder haaaj!
En egg puff med ost och en våffla med choklad. Kan knappt bli bättre. Vinnaren i smaktestet är för övrigt egg puffen, om ni vill veta
Denna biran provades häromveckan. Den smakade Exakt som bacon. Väldigt udda och kanske ingen hit för mig, men gissar på att ett äkta bacon-fan hade jublat.
I veckan har julen kommit till stan på riktigt! Julsaker, julgranar överallt och det är så fint.
I måndags såg staden ut såhär. Icke illa pinkat.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-11-30 15:59:39

Guuttt med värme - måtte det hålla i sig tills vi kommer- vi småfryser lite hela tiden -suck. Ser gott ut med våffla -ölen med baconsmak kan jag nog vara utan gillar öl som den är tack.
Nu e det sista rycket tjejer- häng i och stort lycka till! KRAM

Postat av: Karin

Publicerad 2016-11-30 18:17:33

Så skönt med värme, det kan vi inte skryta med här.
Ni behöver nog supertjocka jackor och rediga långkalsoner vet ju vilka fryssenkyllingar ni är!
Våfflan ser väldigt mumsig ut...
Kram på er:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela