Träningsvärk dag 2

Publicerad 2016-11-01 15:25:12 i Hong Kong,

Hej bananflugor
Det är november hörrni! Kan ni förstå det? För det kan bannemig inte vi. Igår när vi intog lunchen sittandes på en bänk på det lilla torget bakom skolan tänkte vi: Fan, vi har det rätt bra ändå. Här sitter vi i shorts, det är nästan november och solen värmer sådär riktigt gött på ryggen. Känslan förstärks dessutom av det faktum att man kan se alla ljus de satt upp inför jul på alla byggnader. För att fortsätta berätta om igår så vill jag nämna vår förträffliga lärare. Han har ett rykte om sig att han hänger i VIP-sofforna i LKF allt som oftast, han är alltid sen och han ställer alltid in lektioner. Igår t.ex. ställde han in en tutorial pga att han mådde dåligt, för att sen dyka upp på vår lecture 2h senare. Dock gick han efter 5 min och en timme senare när vår lektion var slut och vi skulle lämna in våra grupparbete var han väck. Han hittades på sitt kontor så allt löste ju sig men det uppstod viss förvirring. Tänk er 60+ elever som bara 'Jaha...nu då?' 
Annars har vi haft en fruktansvärd träningsvärk nu i 2 dagar. Klena ben! Näääe. Men ont gör det fy farao. Idag har det varit full rulle med sömniga lektioner. Ja det var faktiskt ett rent helvete. Nu ska vi plugga kinesiska resten av veckan, kul vi ska ha det. Ser himla mycket fram emot helgen då vi äntligen ska till Macau! Då blire fest, håll tummarna för att vi inte spelar bort allt vi äger. Hajpo!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2016-11-01 15:46:42

Käck liten lärare ni har, han verkar ju verkligen till att ha läget under kontroll...eller.
Ha en trevlig helg i Macau och håll i pengarna.
Lycka till med kinesiskan!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-11-01 17:12:30

Nu blir jag sådär avis igen- Macau mmmm
ska bli spännande att höra hur det är där.
Shortsväder har vi sannerligen inte här mer parkas o yllemössa. Kör hårt med kinesiskan - vi hörs. Kram till er.

Postat av: Kerstin Forsell

Publicerad 2016-11-01 19:35:46

Vi väntar snö i natt...spännande för hönorna.
Good luck med spelet i Macau

Farmor

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela