Eggtart och flowermarket

Publicerad 2016-11-03 17:42:41 i Hong Kong,

Hallådär! 
Vi har börjat köra lite sådär varannandagsprincipen här på bloggen. Illa. Men så är det. Det känns inte så kul att blogga när vi bara har pluggat. Som vi gjorde igår. Och borde ha gjort idag. Men efter eftermiddagens lektion och vår mindre inspirerande nudellunch sa vi: Ska vi inte bara ut och göra något kul istället? Så då gjorde vi det. Vi åkte till Mong Kok East, för att förnya oss lite och hittade av en slump till Flowermarket där vi aldrig varit förut. Mycket fint ställe fast vi bara tog en liten runda. Blommor är inte vårt största intresse. Att äta däremot, är desto trevligare. Vilket vi gjorde. Vi har sagt nu sen vi kom hit att vi MÅSTE testa eggtart, det är alltså en liten minipaj med söt äggsåsish i. Vår slutsats blev pajskalet YUM, innehållet semi-yum, summa sumarum gott. I helgen ska vi testa igen, de ska tydligen vara ännu godare i Macau. Sen gick vi vidare, satsade på Ladies market men tog ett litet pitstop för nästa maträtt. Frittar smått dränkta i cheddarost. Och ja det var ungefär så gott som det låter! Efter den där rundan på marknaden tänkte vi åka hem. Men sen insåg vi att klockan endast var 7... så då stannade vi i 2 timmar till varav 1,5 av dom spenderades på Forever21 och HM. Ni kan ju själva räkna ut vad det innebär.. men en bra kväll, det har vi haft!   
Blomster
Multitasking. Shopping och mat i ett!
Matståndet
no words needed här.

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-11-03 19:01:37

Ja ni vet sannerligen hur man roar sig :)
Passa på nu i HK- Auckland är lite torftigare har vi förstått. God tur till Macau och framförallt - dra in storkovan nu!
Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-11-04 11:51:31

Fina blomster och goa frittar!
Trevlig helg och som redan skrivits ta hem storkovan.
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela