Sommarlovets sista dagar

Publicerad 2016-02-21 23:05:54 i Nya Zeeland,

To quote Adele: Hello!
 
Vårt sommarlov börjar lida mot sitt slut och vi sitter i detta nu på Dubais flygplats på väg tillbaka till Auckland. Vi har spenderat vårt lov på olika håll i Sverige och tiden har swishat förbi. Vi har hunnit hälsa på vänner & familj och jobba. Fantastiskt har det varit och som vanligt fälldes det en och annan tår när vi ännu en gång behövde säga hejdå för ett tag framöver. 
Skolan börjar på måndag och vi känner oss sådär motiverade till att skriva uppsatser och ha grupparbeten. Däremot längtar vi tillbaka till vår lilla lägenhet, våra vänner och speciellt till Fiona. På tal om lägenheten ska vi få ännu en flatmate och då talar vi inte om grannens akvariefiskar utan om Michelle. Damerna flyttar in i slutet på veckan och hur vi ska få plats med allt visste man inte. Ett dilemma som vi inte tänker bekymra oss över än, först ska vi njuta av sommar och värme. Allt annat får ha paus till på måndag. 
 
Vi har en del timmar kvar att spendera här i Dubai och är därför överlyckliga över att ha fått tag i liggstolar (plus att vi har stulit kuddar från planet hehe). Sedan att vi har lysrör ovanför huvudet och att grannen har väldigt äckliga fötter är ju en annan femma. Krängt en massa mat har vi gjort och nu är tanken att se en film och få någon timmes sömn. Vi höres när vi är framme, hajpo! 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-02-22 06:34:24

Såå mysigt att få läsa blogg igen till frukost. Va bra med liggstolar- har ju varit ett par ställen med stålstolar under åren - kallt...
Ser framemot att höra hur varmt o skönt ni får det i Auckland! Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-02-22 10:03:12

Så härligt att få läsa er blogg igen....men fy fasen vad det blir tomt hemma.
Ha en fortsatt bra resa så hörs vi när ni kommer hem till Auckland.
Massor av kramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela