Långa dagar

Publicerad 2016-02-25 07:55:01 i Nya Zeeland,

Tja!
Jodåsåatte... det går supert för oss här. Vaknade även i natt kl 03.00 och var klarvakna. Efter en seg film gav vi vid 06 upp och gjorde frulle istället. Så klockan 10.45 när vi stegade in på skolan kändes det redan som eftermiddag och allting kändes som att cykla upp för en backe i motvind och spöregn med en släpvagn efter ungefär. Dessförinnan var vi även en tur på banken för att skaffa fram ett papper som säger att vi bor där vi bor och tydligen även ett kontouttdrag. Första frågan jag ställde till Fanny när vi lämnade banken med pappret i näven: "Har jag minus på kontot eller?" Ja det var ju inte långt ifrån kan man säga. Snälla Elberta på International Student Support som sedan fick pappret kunde heller inte låta bli att kommentera det. Vi ska nog kunna få visum ändå ska ni tro. Och kanske även för 2 år så vi slipper denna proceduren nästa år!
 
Blev en finlunch på Mentatz och sen lullade vi runt på stan för att få tiden att gå i princip. Väl hemma möttes vi av två trötta flatmates. De var HELT SLUT efter en 11-timmarsflygning. Piece of cake ju! Nu har vi bakat knäckebröd och alldeles strax ska vi käka morotssoppa. Då vi båda lider av samma åkomma, dvs att vi är rätt otåliga, så har vi börjar mixa och kan bara hoppas på att den var klar.
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-02-25 10:41:25

Njut av långa lediga dagar - snart nog börjar allvaret - solen o himlen är oskyldigt blå - hoppa i plurret o njuuut.
Hann ju aldrig få lektion i knäckebrödsbak- hoppas få det till sommaren -kram till er!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-02-25 19:08:22

Ni kan i alla fall inte klaga på vädret, så jag håller med Jeanette njut av ledigheten innan skolan börjar.
Ha det gott töser:)
Kramar i massor till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela