Inget vatten och doft av värme

Publicerad 2016-02-24 10:08:56 i Nya Zeeland,

Tjohej!
Vi är framme i Auckland och ja det har vi väl egentligen varit ett ganska bra tag. Närmare bestämt ett dygn nu. Resterande flygningar gick så strålande som det bara kunde gå och det gick hur smidigt som helst att ta sig in i landet en andra gång. Lite mindre nerviga vid pass- och tullkontroll denna gång hehe. Tog sedan, snåla som vi är, en buss in till city. Började gå från hamnen mot oss och insåg att det kanske hade varit bättre att ta taxi.. Ja vandringen var jobbig med andra ord. Vi smet hur som helst in om på Coundown också för att köpa det nödvändigaste. Allt frid och fröjd! Sen kommer vi hem till en varm och instängd lägenhet som, vi dessutom upptäcker efter ett tag, inte kan erbjuda oss en ända droppe kallt vatten. Allt vatten var alltså BRÄNNHETT. Så helt plötsligt kunde vi inte duscha och inte dricka och inte spola.. HEH. Kul. Sprang ner till macken bredvid och köpte vatten för $10 och sen satt vi och åt en hel grillad kyckling utan tillbehör. Låter det miserablet? Mja, kanske det fast vi hade rätt roligt. Däckade sedan redan kl 18 i sängen och sov ända till klockan.... 02! Då bev det nattamackor, en serie, uppackande av väskor och sen det sista vi gjorde kl 06 var att hänga upp en ljusslinga. Sen däckade vi sött igen kan ni tro!
 
Sedan har vi roat oss med att fixa hit en rörmockare, storhandlat, hämtat papper på skolan för att ansöka om nytt visum och till sist en tur till St Lukes för att köpa förvaring och annat som behövdes nu när vi blir fyra hehe. Btw, som vi gillar att gå i shorts och linne. Precis vad vi behövde!
Mysigt vardagsrummet blev, inte sant? Ignorera gärna tvn från 1700-talet, den är antik vi vet.. 
De finfina papperna vi fick från skolan.. jätteskoj ska det bli att fylla i dem!
Forsan och vår nya korg (köpt på barnavdelning) och även dagens stora investering en mixer! Nedrans vad vi ska mixa i framtiden. Typ imorgon. 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2016-02-24 13:13:40

Skönt att ni börjar komma i ordning och att vattnet nu äntligen verkar fungera!
Det där med shorts o linne vill inte vi frusna höra- sitter här och är frusna o blåa- drömmer att vi kanske flyttar över till er?
Lycka till med mixern - bra köp!
Kram till er!

Postat av: Karin

Publicerad 2016-02-24 16:43:47

Helt klart avis på att gå i shorts och linne.
Förvaringen verkar ju bra, ser ut att kunna användas till mycket.....
Ha det gott töser och kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela