picknick

Publicerad 2015-09-26 10:30:45 i Nya Zeeland,

Tjena kottar,
Varför är det så att varje gång vi säger att vi bara ska gå ut och ta 1 drink så blir det plötsligt all in och vi kommer hem lagom till soluppgången? Jodå, när vi la oss i morse kvittrade fåglarna och vi fick dra för gardinerna pga solljus. Vi hade i alla fall ruskigt kul igår och träffade massa roligt folk. Vi ställde klockan imorse eftersom vi visste att det skulle vara klarblå himmel och 19 grader. Så vi gick till countdown och köpte med oss picknickmat och la oss på en filt i Albert park. Blåögda som vi är så tog vi ju inte med solkrämen. Så ikväll blir det mycket smink. Typ på hela kroppen. Ikväll kör vi round 2 och ska möta upp lite vänner på stan.
Dagens picknickställe
Vi hade högklackat på oss igår vilket ledde till ett skrattanfall när Fiona ställde sig bredvid oss båda och sa: herregud jag måste ta en bild och skicka till mina vänner för att visa hur långa ni är.
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-09-26 13:07:34

Trevligt att läsa att ni har det bra och träffar nya vänner.
Jättefin bild på två söta tjejer!
Ha en fortsatt bra helg! Kram till er!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-09-26 18:48:11

Trevligt att ni partajar på helgerna. Det kan ni behöva ni flitiga studenter!
Håller med väldans söta tjejer!
Kramar i massor :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela