när det inte blir som man tänkt

Publicerad 2015-09-21 09:52:29 i Nya Zeeland,

Tjena,
Det har varit en måndag med extra spänning kan man säga. För dagen har inte varit dålig, vi har bara haft lite otur i tankegångarna hehe. Jag har gått i sömnen för att rören lät så mycket hos grannen så av någon anledning trodde jag att vi hade inbrott? Sen har dagen liksom fortsatt i den stilen. Vi har till exempel färgat vår tvätt rosa. Suck. Alltså, det finns inte många ord som kan beskriva vår gardeob (ja, vi har bara en). Det mesta är utslitet, alla skor läcker in vatten plus att sulorna i princip är borta, hål på varannan strumpa osv. Och nu är alltså det mesta av våra vita kläder rosa. Lyckades i samma veva bränna knäckemackorna i ugnen så de blev typ svarta. Sen gick Hanna till banken och lyckades glömma bort kortet i uttagsmaskinen. Som tur var så hade herr maskin svalt kortet så hon kunde få tillbaka det. Vi har även varit på möte angående våra huvudämnen som ska väljas nästa vecka och blev mer förvirrade än förut. Men å andra sidan så lagade Fiona hemmagjorda nudlar till oss till lunch och nu sitter vi i soffan under filtar och täcken och tänker att rosa är nog inte så dumt ändå.
En bild från i fredags :)

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-09-21 13:18:23

Men oj- brukar det inte vara Hanna som går i sömnen?
Rosa e ju en rätt fin färg - det inte blir grisa skärt.
Trodde Steve var en person att lite på- mer förvirring alltså? Tur det finns bra helgnöjen-ni ser ut att trivas med kareokee.
Kram till er flitiga myror!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-09-21 18:15:21

Ibland går det inte riktigt som man tänkt sig, men det rättade ju till sig igen. Vilken tur att automaten svalde kortet, hade varit mycket jobb att fixa nytt kort.
Ha det gott töser!
Massor av kramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela