Late night walk

Publicerad 2015-09-29 11:45:42 i Nya Zeeland,

Halloj,
Kan meddela att vi var lagom slitna efter helgens äventyr även igår... Blev inte mycket gjort så att säga. Tittade mest på serier och låtsaspluggade. Idag har vi mer gjort vad vi skulle. Nästan i alla fall. Vädret har varit helt fantastiskt (asså typ sommarvarmt, sinnes) och parken var full av folk som tagit examen. Vi drömde oss bort och längtade efter vår egen examen men insåg ganska snabbt att vi dock har ett bra tag kvar tills vi får gå i mantel med ludd på och ha en ful hatt på huvudet. Ikväll har vi käkat jelly-liknande risbollar med nötter inuti, mycket... eeh... spännade (snarare slemmigt men mättande). Sedan tog en promenad runt hamnen. Det är dagar som denna man inser hur fint Auckland är och hur mycket vi faktiskt trivs här!
 
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-09-29 15:01:24

Risbollarna sig verkligen inte ätliga ut. Liknade små läskiga kryp, som gav ifrån sig konstiga ljud. Härligt läsa att ni trivs. Fina bilder!
Massor av kramar till er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-09-30 08:31:48

Härligt att ni äntligen får lite sommar- och då blir det ju fina kvällar + fina bilder! Ser läckert ut.
Risbollarna såg inte såååå läckra ut - lite creepy, fast det är ju smaken som räknas.
Kram till er och önskar er en bra arbetsvecka!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela