Fredagskänsla på en torsdag

Publicerad 2015-10-22 10:00:55 i Nya Zeeland,

Tjenna,
Vi har käkat en riktigt dundermiddag ikväll. Sådär en torsdag liksom, fint ska det va! Man får ju faktiskt unna sig en liiiten belöning när alla lektionerna för vårt första år på uni är avklarade. Jag, och resten av klassen så klart, fick dessutom en hel bricka med ost och salami plus ett glas champagne till lunch och som avslutning på restaurangkursen, ännu en fördel med att plugga hospitality hehe.  Det känns för övrigt HELT crazy bananas att vi redan spenderat det första av våra tre år här. Vi kom ju nyss hit!? Slappna av helt kan vi ju dock inte göra men det ska vi icke tjata om nu. Fiona duschar, Forsan skriver om sin konfliktstil (279 ord nu, heja heja) och jag målar (äntligen!!!) naglarna. 12 veckor utan nagellack är på tok för länge. Om ni undrar dvs. Nu ska vi fortsätta skråla till en gammal dänga av John Legend, ha en förträfflig torsdag kära ni!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-10-22 12:35:30

Fredagskänsla på en torsdag och en god middag låter nice. Den såg förövrigt väldigt god ut!
Utan nagellack 12 veckor aah fy så hemskt.
Ha en fortsatt trevlig och skön torsdag! Här hemma står det inköp av strumpor på programmet.
Kramar i massor :)

Postat av: Marie

Publicerad 2015-10-22 21:11:01

Härligt! Och det är bäst du ser till att måla naglar ofta nu så tekniken sitter lagom till hemkomst...😉💅💋

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-10-23 05:52:45

Låter som en bra torsdag trots slit med sista studierna. Har hört att ni ska ha raveparty snart - ser framemot bilder från detta. Ha en supergo helg! vi snackes! Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela