Söndag helt i vår stil

Publicerad 2015-05-24 08:20:17 i Nya Zeeland,

Hallåja,
Vilken fantastisk morgon vi fick idag.Så najs att SVT play funkar utomlands haha! Sån lycka och stolthet över att vara svenne när mums-måns vinner hela Eurovision. Hanna sa igår att hon chansade på 11e plats och Fanny sa näe, lite högre än så. HA. Har aldrig känts så bra att ha så fel!! 
 
För att summera helgen så har den innehållit lite allt möjligt. Vi drog som sagt ut i fredags, hamnade på Danny Doolans. Var ingen höjdarkväll där men det regnade så vi ville inte gå någon annanstans och köa ute haha. I lördags stod två lägenhetsvisningar på schemat. Den ena var fruktansvärd och stank av mögel, den andra var väldigt fin men är i dyraste laget. Vi vet inte riktigt om vi ska ha is i magen och hoppas på en annan eller ge oss in i matchen (många intresserade) så att säga. Under dagen svullnade Hannas fot upp då en full dam stämplade henne under fredagen. Vi orkade inte direkt göra något och det spöregnade hela dagen så vi stannade i vars en soffa. Passande nog hittade vi en riktig snyftare på tvn och ett glasspaket i frysen så allt var frid och fröjd. Vädret har varit det samma idag, fruktansvärt. Efter Eurovision och frulle tog vi oss till Gloria Jean's för plugg men där var så kallt så vi litade på magkänslan (hehe) och drog till Macca's för att käka frittar och burgare. Sen fönstershoppade vi. Eller allvarligt talat vi gick mest runt och sa (snarare skrek): KOLLA SÅ JÄVLA FULT!
Beviset, fan vad gott det var. Eller ja. Brödet var visserligen lite torrt och den där gååårkan de tvunget ska ha i är ju ingen höjdare. MEN. Fett och näringsrikt...!!
Ett styck grådassigt Auckland
NU mumsar vi på det som finns i påsen på bilden; chips, choklad och chaite. Det är våra favvopragram på tvn idag ju!! 
 
BTW! Nu visade de mums-måns på nyheterna här. Trevlig söndag!
/Två stolta svennar

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-05-24 09:59:26

Härligt att ni haft en bra helg och att den avslutas med en nice söndag.
Alltid gott med lite fet och näringsriktig mat.
Finns det verkligen inte några snygga kläder på NZ..... Hatten var iaf väldigt klädsam!
Massor av kramar till er :)

Postat av: ɑ n n i k ɑ

Publicerad 2015-05-24 13:26:03

Gott!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela