Rekorderlig at kapell bar

Publicerad 2015-05-09 05:10:30 i Nya Zeeland,

God morgon på er era havreflarn.
Vaknade lagom till lunch idag av att Shri dammsugade. Fick en smärre chock och frågade hur han hade fått den geniala idén en lördagsförmiddag. Svaret var: "Det såg faktiskt lite skitit ut på golvet". NO SHIT, där låg i princip en halv påse havregryn spridd över kökets heltäckningsmatta. Men nu vet vi ju vad som krävs för att pågarna ska se att det är mögigt i alla fall (med andra ord ska vi gå och köpa havregryn nästa gång vi tycker att det behövs städas..)
Fredagskvällen då? Jo minsann, den blev himlans bra faktiskt! Irrade omkring en stund för att hitta rätt busshållplats eftersom att man i princip behöver vara raketforskare för att förstå systemet och AT:s app. Enda anledningen till att vi hittade var för att vi sprang efter bussen. Fram kom vi i alla fall och cider fick vi så vi teg. Gick upp på taket och kollade deras helt fantastiska utsikt över Auckland och därifrån såg vi en väldigt snygg BMW på ingång och så kom Jerry och sällskapade med oss :). Efter ett par liter cider tog vi bilen till Snapdragon för att möta upp lite vänner och dansa häcken av oss. That's about it. Kul hade vi och mindre kul har vi nu då vi sitter och hinkar kaffe och försöker plugga på GJ:s. 
Hoppas ni får en fin lördag!
 
Tyvärr hade vi inte kameran med oss och det var på tok för mörkt för att mobilen skulle kunna ta någon vettig bild. Vi kommer säkert gå dit igen om jag känner oss rätt och då får kameran följa med! 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-05-09 07:10:31

låter som en fräck fredag!
Kan ana tuppens stolthet då han fick köra hönerna i BMVn :)
Ha en bra lördagkväll och helg! KRAM

Postat av: Karin

Publicerad 2015-05-09 11:27:16

Vilken härlig fredagkväll och sen en lördag förmiddag då Shri faktiskt dammsuger!
Fortsätt ha en bra lördag!
Massor av kramar :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela