Man vet att det är vinter när...

Publicerad 2015-05-06 09:53:05 i Nya Zeeland,

... man sitter på ett café och de spelar Stilla natt. Eller vänta what!? Det är för fan maj? Detta hände oss ikväll. Vi gick till Gloria Jean's, i hopp om att kunna studa lite men deras internet funkade inte så det blev inget med den saken, istället fick vi njuta (eh?) av Stilla natt. Och jag kan ju säga att tanken om att det kanske trots allt snart är jul inte var helt åt skogen fel i våra hjärnor. Man är så inställd på att det går mot vinter nu. Det är kallt ute, det blir mörkt tidigt och löven skiftar färg så det känns mer som oktober än maj. Annars har vi haft en helt vanlig dag i skolan. Inget speciellt har hänt eller kommer att hända ikväll, vi måste ju nämligen plocka upp datorerna igen och börja om med studierna igen. Denna gång till Per Gessles ljuva stämma. Hörs imöra (: 
  

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-05-06 18:11:51

Kan berätta att i söndags var jag på Byckaren och åt lunch, då spelade de luciasången.....
Studa på töser!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-05-07 06:53:29

Riktigt studieväder m a o. Och bra går det - grattis till båda töserna som skött första halvan av terminen med bravur! Keep on rocking!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela