Maj!?

Publicerad 2015-05-01 08:42:07 i Nya Zeeland,

Så var det helt plötsligt maj... Eeeh what!? Vi har i alla fall haft en otroligt fin vår... nej höstdag här idag. Nästan klarblå himmel, sol och noll vind. Så vi passade på att sätta oss en stund på en parkbänk och njuta av att känna solens strålar i våra bleka trynen. Och det gjorde vi helt rätt i, även om de endast blev 30 min då Hanna var tvungen att gå på lektion. Sedan har vi även städat svinstian som vi bor i (det är ingen annan som gjort det sen vi gjorde det sist... och vi minns knappt när det var. fett fräscht), käkat lunch och pluggat såklart. Kvällen lär fortsätta i samma lugna takt, trots vår rastlöshet.
 
Faster vill passa på och säga ett STORT GRATTIS på födelsedagen till Tove idag, hoppas du får en kanondag! Pussar och kramar x 5 miljoner ♥
Denna utsikt hade vi från bänken. Helt.... amazing? 

Kommentarer

Postat av: Tove

Publicerad 2015-05-01 09:00:19

Tack så mycket! Puss&kram❤️❤️

Postat av: Karin

Publicerad 2015-05-01 16:35:50

Vi har haft en riktigt fin första maj med åska och hagelskurar!
Lycka till med tentan på lördag morgon Hanna och en trevlig helg på er:)
Kramisar :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-05-02 10:38:54

Även hagel o kyla i Brvik- känns väl inte riktigt som vårvärme precis. Hoppas tentan gick bra Hanna- men du är en fena på bokföring har jag hört!
Ha en morsam helg med mycket skoj o dans!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela