Kebab

Publicerad 2015-05-31 08:08:49 i Nya Zeeland,

Tjenna majskolvar,
Hoppas allt är bra med er! Vi är lite trötta idag, antar att förkylningen ligger och lurar i bakgrunden hela tiden. AC:n man utsätts för i detta land är fruktansvärd! Vi är dock väääldigt glada över att det är långhelg och att vi är lediga även imorgon. Men vi kanske ska börjar berätta om gårdagen. Vi började med att ta oss ut en runda på stan på förmiddagen. Det skulle vara något evenmang på stan för att det är Queens Birthday men det var fruktansvärt... värre än Krämaremarknaden i Simrishamn och då fattar ni va? Sen var vi en runda på banken och en på Countdown för matshopping innan vi traskade hemåt igen. Kletade på ansiktsmask, hällde vinäger i håret och sov middag. På kvällen partajade vi för oss själva, käkade middag och sen drog vi till Snapdragon. Vi fick en rolig kväll (jag menar, vi är ju sånna retards att vi GÖR allt roligt), men klubben var inte optimal. Inte kebaben vi käkade på hemvägen heller, inget klår kebaben i Malmö! 
 
Nu sitter vi på Gloria Jean's och pluggar som vanligt. Regnet fullkomligt vräker ner ute och det är skitkallt här. Vi ska väl sitta här ett tag till innan vi traskar hemåt. Planerna är att beställla någonting som riktigt dryper av fett och ta det med oss hem och käka i soffan. Ja... fyller man gammal så gör man. (Hanna åldersnojar för det är fanimej 5 år sen hon fyllde 18 nu... sheisse!) 
En fryssen Hanna på kajen. 
Kolla den segelbåten. HUR FET!? 
Ja här har ni jippot. TJOHO....? 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-05-31 10:07:12

GRATTIS Hanna idag -din dag! Hoppas ni får nåt smarrigt att fira med.
Kramar till er båda från oss i Brantevik.

Postat av: Karin o Kenth

Publicerad 2015-05-31 12:27:28

Ett stort stort GRATTIS till Hanna från oss o resten av dina nära o kära här hemma:-)
Vet ju att det blev pizza, hoppas att det smakade bra.
I dag extra många långa kramar☆☆☆

Postat av: Alla vi i Gladsax!

Publicerad 2015-05-31 12:46:33

Hipp hipp hurra för Hanna idag!!! Tack för pratstunden, Tyramyra busade mest, men det var nice (isaks favvoprogram numera) att pratas vid en dag som denna! Puss på dig och sov gott! 🌟🎈💗💐✨🎂🎉😘

Postat av: Marie

Publicerad 2015-05-31 13:24:19

Utryck inte program j-la telefon...

Postat av: Liliana

Publicerad 2015-05-31 18:54:49

Grattis på dagen.Kram Liliana o Bosse

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela