Grönbete

Publicerad 2015-05-10 10:49:00 i Nya Zeeland,

Halloj!
Vilken härlig dag vi har haft trots att vi alla hade lite svårt att ta oss upp imorse haha. Vi började med att köra till Muriwai beach. När vi kom av bilen blev vi allihop som kor på grönbete - helt tosiga med andra ord. Det var bara så himla skönt att komma ifrån city, andas frisk luft och vara i naturen. Vi ville helst slänga oss i gräset och rulla runt också men skippade den delen haha. Kollade hur som helst på utsikten och sedan blev det lunch. Killarna var småkinkiga för de åt ingen frulle innan vi gav oss iväg. Blev frittar, satt fint kan ni tro. Sedan körde vi vidare mot Waitakere, som är ett styck stooor national park. Checkade utsikt och sedan tog vi en liten walk till ett vattenfall. Men dom bilderna får ni njuta av imorgon... ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Måste bara tillägga att vi ätit riktig jäkla söndagsmiddag ikväll. Vi övertalade killarna att vi skulle avsluta turen på pak n save (typ billig stormarknad utanför stan). Vilket vi gjorde. Blev storhandling så vi slipper det imorgon! Tillbaka till middagen, vi åt: kyckling, potatis- och palsternacksmos, svampsås och ärtor. YUM!

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-05-10 14:07:57

Ni har verkligen haft en riktigt härlig söndag, med utflykt o en god middag på det!
Jättefina bilder!
Ha en bra studievecka:)
Kram på er :)

Postat av: jeanette

Publicerad 2015-05-10 19:19:46

Åhh fy bubblan vilka fina bilder och så skönt att få uppleva sån härlig natur- planerar redan min ankomst...
Verkar vara en super helg- ha en bra jobbe vecka! Kramar till världens bästa tjejer!

Postat av: Marie

Publicerad 2015-05-10 21:05:44

Så fint! Känns som om ni är på ny resa! Nya äventyr. Vill hälsa på...😊 så bra ni verkar ha det! Egen chaufför o allt! 👍😊🚙😘

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela