En spontan lördagskväll

Publicerad 2015-05-10 00:00:38 i Nya Zeeland,

Vi har en lite märklig kväll igår kan man säga. Efter vår lilla plugg-stund på eftermiddagen gick vi hem och åt middag och bestämde oss samtidigt för att ha en lugn kväll hemma i soffan. Jodå, nerkrypna under täcket låg vi där och kollade på en dålig gammal film. Det hela höll väl i kanske 30 min och sen kröp det i benen. Väldigt hastigt bestämde vi oss för att gå och se på bio. Tar fram luren och det enda stället som har plats är i Newmarket. Äh de spelar väl ingen roll tyckte vi och bokar direkt. Den lilla detaljen om att bussarna är en katastrof och att det faktiskt är drygt 3 km till Newmarket hade vi liksom förträngt lite där och då. Det var 40 min tills bion skulle börja och vi fick kasta av oss täcke och på med skorna snabbt som attan. Hittar såklart ingen buss och börjar gå istället. Hittar en annan busshållplats längre fram men av någon anledning tänkte vi att Newmarket nog ändå låg ganska nära och att vi skulle tjäna på att gå istället för att stå still och vänta. ALLTSÅ whaaat, hoppade hjärnan ur eller?! Vi hann i alla fall, kom in 10 min efter starttid men här i NZ kommer väldigt många sent eftersom det är en kvarts reklam innan filmen faktiskt börjar. Så we made it (det blev dock inga popcorn..)! 
 
När bion var slut kom vi på den briljanta idén att vi skulle åka hem, byta kläder och dra ut i Ponsonby. Jerry kom hem lagom till vi skulle gå och vi fick fin-skjuts. Hade jäkligt kul som vanligt men timmarna vi sov mellan fredag och lördag kan man räkna på en hand och idag ringde klockan 09.00 för att vi ska ut på tur. WOHO, bra helg ditta och än är den inte slut! ;D
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-05-10 06:57:06

Hello-antar att det inte var Cinderella ni såg?
Kul med spontana grejor- hoppas turen ut på landet var härlig- o att vi får lite bilder fr Hobbitland/ Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela