Regn hos oss

Publicerad 2015-03-26 10:47:25 i Nya Zeeland,

God kväll från ett regnigt Auckland,
Här är vi plugghästar deluxe och har studat hela kvällen med endast en paus för matlagning. Dagen har som vanligt gått i en väldig fart. Vi hade båda två morgonlektion idag, när de var slut gick vi hem. Gjorde helt perfekta pannkakor till lunch. Stolta tjejer! Storstädade sen svinstian vi bor i. Det tog 10 minuter sen var det typ skitigt igen. Ibland önskar man att killarna (förutom Norman då, han gör lika mycket hushållssysslor som vi) i alla fall hade varit en litenliten smula mindre fast i sina egna världar och inte bara tagit för givet att det ska vara rent utan att ens skänka en tanke på att de kan städa själva. Sen var det dags för lektion igen och sen var skoldagen äntligen finito.  
 

Kommentarer

Postat av: Robex Lundgren

Publicerad 2015-03-26 11:09:16

vacker bild

Postat av: Karin

Publicerad 2015-03-26 18:29:02

Även vi har regn nu i kväll, men inte så goda pannkakor som ni!
Ha det gott ni stolta töser och kram på er :)

Postat av: Marie

Publicerad 2015-03-26 22:34:27

Här åt vi också pannkakor! Amerikanska med lönnsirap...mums. 👍 Regn behöver man ibland, sen kommer ju solsken 😉 önskar er en bra fredag! Jag ska gå på dagis! Kram till er 💗

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela