Maud i stora lass

Publicerad 2015-03-19 10:31:26 i Nya Zeeland,

Vi var uttråkade ikväll. Så vi bestämde oss för att... laga mat. Och frysa in i våra fattiga plastlådor. Så vi slängde ihop en kokosmjölksgryta med vad vi hade hemma + en liten liten nypa av Shridhars chilipulver, vi lyckades riktigt bra får jag säga. När det var klart var klockan plötsligt så mycket att det var dags att börja laga middag som vi faktiskt skulle äta. Vi fick helt enkelt stå kvar vid spisen ett tag till och sedan blev vi serverade en utomordentlig pytt i panna a la the Larsells. Det stora problemet nu är att både skafferi och kylskåp blev ganska innehållslösa sådär utan förvarning. För tillfället sitter vi i soffan och brainstormar lite, vi vill åka på utflykt på lördag men vi vet inte var. Tips mottages :)
Mästerkocken själv

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-03-19 18:26:47

Pytt a la the Larsells låter gott och ser gott ut också, om det nu är det vi ser på bilden.
Ni två smarta damer kommer säkert på någon bra utflykt till helgen!
Massor av kramar till er :)

Postat av: Adam

Publicerad 2015-03-19 19:53:50

Jag har ett bra tips på var ni kan åka på utflykt, ni kan åka tillbaka till Sverige.
Hälsningar Adam :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-03-20 06:10:33

Mums ser gott ut- bra att ladda upp för kommande hektiska dagar.Önskar jag hade samma energi -här somnar vi i soffan vid 9...
Ha en bra helg!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela