Laddar med solkräm

Publicerad 2015-03-13 23:14:01 i Nya Zeeland,

Hej på er! 
Vi går här och småmyser (ja alla utom Jerry då för hans morgonhumör är inte att leka med) och gör oss redo för att åka till Eden park vid 12.30-tiden. Solen skiner från en klarblå himmel och enligt väderleksrapporten ska det bli 27 grader denna förträffliga lördag. Vi har smörjt på oss fett mycket solkräm, vattenflaskan är påfylld och nerpackad och hatten sitter på plats på huvudet - allt för att undvika solsting. Vi är fan värre än alla Sveriges pensionärer under högsommaren i Sverige som innebär ungefär samma temperaturer. Men vi trivs med det! För att fortsätta på vädertemat kan jag informera angående cyklonen att den verkar dö ut rätt rejält innan den når NZ, så den behöver vi då inte oroa oss för - inte ni heller för den delen. Håll tummarna för att matchen inte är en 7-timmarsmatch! Sov gott eller God morgon eller vad man än säger när ni nu läser detta! :)   

Kommentarer

Postat av: Tove

Publicerad 2015-03-14 00:22:41

Det hörs som vi har det ganska skönt! Så de får ni fortsätta med;) kram

Svar: Vi har det rätt bra ja, hoppas att du också har det superbra! STOR KRAM! 😘
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-03-14 06:41:51

Ska bli sååå spännande att höra hur en cricket match går till och hur stämningen var. Skönt att det inte matchen blåste bort iaf. So long- mysig helg på er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela