Kvällswalk

Publicerad 2015-03-05 20:37:26 i Nya Zeeland,

Vi gjorde en typisk Hanna-Fanny-sak ikväll. När det visade sig att man behövde leg (...?) för att gå på comedy night på plaza och vi inte orkade gå 2 minuter hem och hämta sa vi "äh, vi tar en liten promenad istället". Jodå, ungefär 2h senare var vi hemma. Klassiker den, våra "små" promenader blir alltid typ halvmaraton. Annars har vi inte gjort allt för många knop efter skolan. Det märks att det var ett tag sen vi gick i skolan och framför allt känns det. Våra huvuden och även kroppar är så trötta på eftermiddagarna/kvällarna att vi inte orkar med något annat än att halvligga i soffan och glo på tv. Våra hjärnor jobbar ju med dubbel hastighet jämfört med kiwisarnas eftersom vi måste översätta allt som sägs i huvudet och dessutom behöver tänka efter extra noga när vi antecknar. Det blir mycket svengelska med andra ord. 
Huset till vänster om det högsta bor vi i! Fattar ni?
Kvällens hamnbild 

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2015-03-05 21:29:52

Trevligt med bilder! Känn pressen om fler...😜
Ja, skolan tar på krafterna...kan barnen här intyga! Och på annat språk - puh, ni är så rediga! 👏 Man behöver balans i l ivet så om knoppen jobbar får man absolut slappa kroppen! 👍😊💋 kram

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-03-06 06:21:36

Klart att ni får anstränga hjärnan nu extra i början innan era öron vant sig vid kiwipladder-men vänta ni- snart e ni där o pladdrar o tänker i samma takt som dom!
Härliga bilder som vanligt- ser framemot helgens äventyr på bild kanske? Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela