kvällstankar eller något ditåt..

Publicerad 2015-03-24 11:50:12 i Nya Zeeland,

Här har det inte hänt mycket idag kan jag säga. Därför är det också lite tomt på bloggen. Förmiddagen gick åt till lite vanligt vardagspyssel med allt möjligt. På eftermiddagen tog vi oss en löpartur runt Domain, vi har nog kommit på en ganska bra runda nu nere vid de små gångarna till Parnell. En tur under palmerna, med massa trappor och grusväg. Kan knappt bli bättre eller hur? Har letat länge efter någonstans utan asfalt som helst inte är en cricketplan.
Denna tur gav ju såklart en del hunger så när vi kom hem gjorde vi korvgryta som blev förträffligt god. Korvarna på NZ däremot är väl vad man kallar sådär. Så nästa gång ni ska käka korv där hemma i Sverige - Le och tänk att de är rätt bra ändå. (OBS gäller även all annan svensk mat, godis nötter, chips, till och med popcorn.... ja allt ätbart. NJUT för fasen.) (Obs2 - om du inte njuter av det så skicka det hit.)
 
God natt från oss 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2015-03-24 15:37:07

Så härligt med en joggingtur under palmerna. Ler alltid är när jag äter korv och då speciellt med himmalagad potatismos:-)
Kram på er :-)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-03-24 16:42:16

Korvgryta låter mums-märkligt att ett land som har så mycket bra kött inte har bra korv? Ni kanske inte hittat den än?
Kramar från oss!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela