Jakten på den ultimata studcaféet och club Kong

Publicerad 2015-03-22 02:39:15 i Nya Zeeland,

Hallåja!
Söndag idag, ni vet vad det innebär vid det här laget - vi sitter på ett nytt café sörplar på vars en kaffe, äter morotskaka och pluggar. Vi har ännu inte hittat det där perfekta stället med najs atmosfär, sköna stolar, gott kaffe och guttigt wifi. Men detta är inte så dumt ändå, borden kunde dock ha varit lite större. Vi har svårt att få plats med båda våra datorer och vars ett block att skriva i plus kaffe och kaka. 
 
Gårkvällen måste vi också berätta om. För vi hade SVINKUL. Vi var hemma själva nästan hela kvällen först, drack vin, käkade finfin lördagsmiddag i form av fiskpinnar och bara hängde. Helt plötsligt var klockan 12 så vi fick bråttom ut, gick först till en pub vi varit på innan. Drack en cider och drog vidare. Till ett nytt ställe vi googlat fram - Kong. Och där hittade vi en (nästintill) perfekt klubb. Rätt musik, skön stämning på dansgolvet och roligt folk. Det slutade med att vi hade dance battle med en hel hög med folk haha. Dock kändes det lite Jonebergsdisco när de sprutade asmycket såndär dansgolvsrök stup i kvarten, man såg inte ens 10 cm framför sig och till slut mådde vi bara illa av röken så vi drog. Trots att vi inte var hemma förrän närmare 03.30 inatt är vi relativt pigga idag, det är värre med norrmannen. Han fick gå och lägga sig igen imorse för han kunde inte vara uppe. Jättesjukt är det, för han dricker oftast bara öl och var hemma långt innan oss igår. En gång ska vi ta med honom och visa hur man festar Swedish-style mohaha!  
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-03-22 06:35:37

Härligt att höra att studentlivet är på topp
Ett riktigt häng ställe ni hittat-undras om ni hade hela familjen med eller bara norrman?
Hopps fiskpinnarna var bra till det priset:)
Kramisar fr Brantevik

Postat av: Karin

Publicerad 2015-03-22 09:19:03

Vad härligt att läsa att ni hade det skitroligt igår!
Morotskaka med en god kopp kaffe är aldrig fel:)
Ha en fortsatt bra söndag och massor av kramar till er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela