India vs Zimbabwe

Publicerad 2015-03-14 10:58:00 i Nya Zeeland,

Pjuuuh. Nu har vi tagit oss igenom 8h (JA NI LÄSTE RÄTT) av cricket, där 5 av de där timmarna var mitt i solgasset. Så om ni då tänker er den där temperaturen vi snackade om innan, noll vind, solen mitt i päran och en cider på det - vi blev ju lagom snurriga. Det känns som om matchen har pågått i flera dygn ungefär, men med tanke på att under tiden som ni sovit hemma i Sverige har vi spenderat på matchen så är det inte så konstigt. Det är snarare sjukt haha. Vi kan med lätthet konstatera att cricket inte riktigt är vår grej, vi var uttråkade efter ca 2h. Det är ganska långtråkigt med andra ord. Halvlek var liksom efter 3,5h och då har de paus i 45 minuter och sen kör de i 3,5h till. Om man har tur, det kan bli längre också. Men vi har ändå haft en jätterolig dag. Här har ni lite bilder:
 
Arenan var rätt maffig - ca 50000 pers tar den in.
Det har varit fri tillgång till solkräm hela dagen - superbt.
Ungefär här var vi sugna på att ge upp. 230 gånger skulle de jogga mellan pinnarna innan de kunde vinna. Ungefär 2,5h innan matchen var slut.
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-03-14 12:28:52

Låter som en vääldigt lång dag. och varm.
Huvudsaken är ju att ni har haft det bra.
Men vem vann egentligen?
Ha en fortsatt bra helg!

Svar: Indien såklart! :)
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Marie

Publicerad 2015-03-14 13:34:56

Häftigt! Kul att prova på nåt annat ju...fast det verkar va en rätt långtråkig sport. Varmt och skönt, hade jag önskat. Här blåser kalla vindar. Kram på er!

Postat av: Karin o Tyra

Publicerad 2015-03-14 16:56:36

Tyra tycker att det var bra bilder:-)
Hälsa från Tyra att ikväll ska hon se mellon :-)
Hanna vi har lånat lite av ditt nagellack:-)
Massor av kramar från Karin o Tyra:-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela