Vi Gratulerar

Publicerad 2015-03-03 02:29:00 i Nya Zeeland,

Idag är vi nästan helt lediga om man bortser från en timme i skolbänken och lite som ska läsas och fixas. Kändes väldigt skönt att inte behöva ställa klockan imorse och sen ha en lång frukost. Jag själv lyckades sova i 12 h efter gårdagens ståhej. Våra roomies har deras första skoldag idag så här är tyst och skönt hemma. Hanna fick värsta pep-talken av Shri igår om att skolan kommer gå hur bra som helst. Fint, när man själv känner sig som man flyttat till planeten mars, att det faktiskt finns någon som tror på en :) (ja förutom våra föräldrar då). 
Har bara denna dåliga mobilbilden från igår att visa er. Det är från Plazat där olika banker, red bull, student flights och diverse andra företag visade upp sig. Vad man kunde göra där vet inte vi eftersom vi hade lektioner hela tiden. Fattar liksom inte riktigt vilka som hade tid att gå o titta? 
 
På tal om bilder kom vi på att vi ju inte visat er någonting från varken lägenheten eller huset. Lovar att vi ska ta lite bilder på hur allt ser ut här hemma snart :) 
Nej nu ska jag springa och möta upp Hanna efter hennes lektion och sen ska vi ner på stan och fixa lite tråkiga grejer till skolan. 
 
Sist men inte minst ett stort grattis till min kära pappa som fyller år idag :)♥

Kommentarer

Postat av: Louise

Publicerad 2015-03-03 05:24:07

Provade ni the inflatable?

Svar: nix, hann inte med :(
Hanna Fanny Larsell

Postat av: Johan

Publicerad 2015-03-03 07:21:27

Idag var det extra kul att läsa bloggen...
Tackar så mycket :)
/Johan

Postat av: Karin

Publicerad 2015-03-03 10:20:06

Så bra att det inte är bara vi föräldrar som peppar, utan även era kära rumskompisar. Ser framemot att få se bilder från hur ni bor. Har ju sett lite via skype.
Instämmer i ett jättestort grattis till Johan:)
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela