Första dagen

Publicerad 2015-03-02 11:10:17 i Nya Zeeland,

Tjolahopptjollahej 
Så var vår första dag äntligen avklarad. Jag hade lite av en mjukstart med två lektioner på totalt 2h medan Fanny har haft en heldag med fyra lektioner från 12 - 21. Våra dagar ser ju lite olika ut som ni vet. Våra nerver har varit totalt ur balans hela dagen idag och man har känt sig lite bortkommen mest hela tiden. Känns liksom konstigt att vara tillbaka i skolbänken efter nästan 4 år, man vet knappt hur det går till längre. Man känner inte en enda människa och så är skolområdet enormt med en massa olika byggnader, våningar och salar som man ska hitta till. Plus att vi båda sovit dåligt i natt och var trötta. Men allt har gått bra och nu kan det bara bli bättre, trots att allt känns väldigt rörigt i hjärnan just nu. Lektionerna har inte varit direkt givande men det är väl lite så innan allt kommer igång får vi hoppas. Någon bättre uppdatering än såhär blir det inte för vi är båda så trötta att inte ens tändstickor hade kunnat hålla dem öppna. 
 
God natt från två sengångare till töser som skriver mer imorgon

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-03-02 12:54:11

Kan tro att ni är slut efter en intensiv dag- kanske mest mentalt- men det blir bättre! snart kommer ni knappt ihåg hur ni kände den där första dan...
Ha det gott!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-03-02 19:25:02

Så klart att ni är trötta, det är ju så mycket nytt. Det är ju faktiskt första dagen... Men som ni själva skriver det kan bara bli bättre.
Kram på er :)

Postat av: Marie

Publicerad 2015-03-02 22:57:27

Ny kan man känna sig länge i den akademiska världen...men snart är ni nog "hemma" även där! Ny vardag i vida världen för er...nya upptäckter som skiljer sig från andra äventyr ni gjort ju. Diggar er töser! Kram från en segis här hemma i Svedala.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela