Fin-te

Publicerad 2015-03-11 03:10:33 i Nya Zeeland,

Hallåhallå!
Vaknade upp med ett stort leende på läpparna i morse. Ni vet, en sån morgon när man öppnar ögonen och tänker - Yes, fan va gött det är att leva! Sån morgon var det. 
Nu sitter vi i plugghörnan igen. Dricker te. Fin-te dessutom. Det används bara ibland för det är dyrare och godare och det andra, även kallat ful-te, är billigare och räligare. Intresseklubben antecknar hoppas jag? Idag har vi, förutom varit våra vanliga lektioner, även varit på en workshop på biblioteket om hur man söker efter artiklar och böcker i deras databas. Den var... hur ska jag uttrycka det... inte till allt för stor nytta. MEN. När den var slut hamnade vi på plazan och där serverades gratis lunch och så signade vi upp oss för att få info om att studera en termin utomlands. Jaaaaajaaa vi vet att vi redan är utomlands men vad ska man kalla det annars liksom? Och ja, vi är lite tosiga i huvudet som precis flyttat till Nya Zeeland och redan tänker på ett annat land och andra möjligheter. Men vi kan heller inte låta bli. Är väl kanske lite störda när det gäller sånt, igår satt vi och diskuterade vilken Evighetstid det kommer ta innan vi kan backpacka igen. I vilket fall som helst så finns det lite att fundera över. Men framför allt behöver vi ha ett medelbetyg på B+ för att få åka, kämpa kämpa!
Här ser hur djupt koncentrerad Fanny var under workshopen. På att skriva med vänster hand då alltså - inte så mycket på vad läraren sa.
Hikuwai Plaza - skolans torg

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-03-11 06:50:09

Låter mysigt med fin-te. Så spännande med utlandstermin! dessutom en lite morot med betygskrav-fast det behöver väl inte ni som är så ambitiösa iaf..
Skönt att höra att ni trivs. Kram till er!

Svar: Aujo, ibland är kiwi- engelska värre än raketforskning
Hanna Fanny Larsell

Postat av: kenth

Publicerad 2015-03-11 08:04:47

God morgon.
Strålande morgon=blå himmel o sol sol,så nu kliar det i kollefingrarna.Ni verkar till att trivas allt mer,o kanske ny utlandstermin,gärna lite närmare hem?


HA DE

Postat av: Marie

Publicerad 2015-03-11 15:57:49

Man måste oavsett ställe ha nåt att se framemot! 😜Håller med faren om en termin närmre Svedala...🚙🚲! Kram

Postat av: Karin

Publicerad 2015-03-11 19:15:17

Kvittar egentligen var ni är och studerar. Bara ni har det bra och trivs, det är det viktigaste :)
Ställer gärna upp med en lektion att skriva med vänster hand, är väldigt bra på det!
Kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela