Bokföring, teknologiskit, kaffe och blåst

Publicerad 2015-03-15 02:36:11 i Nya Zeeland,

Hola!
Vi har intagit ett nytt café denna söndag - allt för att det ska vara lite lite roligare att plugga. Jag studar bokföring och Fanny gör köksschema och håller på med nåt teknologiskit. Låter spännande va? Den där cyklonen vi tjatat om i 2 dagar nu har börjat närma sig och det är riktigt tråkigt väder ute, det blåser ordentligt och himlen är grå. Men den verkar ändå inte medföra mer än häftigt regn och blåst a la Simpan. Vi ska hur som helst alldeles strax ta oss härifrån och bege oss hemåt för att käka lunch. Senare ska vi som vanligt gå och veckohandla, vi har precis så det räcket till lunch och sen är allt slut där hemma. Det är ju inte söndag för ingenting.
 
Kom på den lilla detaljen att ni aldrig fick veta vilka som vann matchen igår, Indien vann och det anses som en ganska klar seger trots de 8h den varade i. Hur de går ihop visste man inte men så ligger det till. 
Fin text på caféet
Lite fler bilder från igår, stämningen bland supportrarna var på topp!
Här satt vi, smälte in perfekt kan ni tro!
Eden Park

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-03-15 06:38:49

ja, då har ni det som jag- arbete oavsett om det är söndag eller måndag :) Skönt att man kan göra det över en kopp kaffe iaf -särskilt när vinden tjuter. Här är kallt men solen på väg upp och frukosten njutes till tända ljus-Kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2015-03-15 11:43:21

Studera på ett café med en god kopp kaffe är säkert betydligt trevligare än att sitta hemma i soffhörnan.
Skönt att det inte blev så häftig oväder!
Kan verkligen tänka att ni smälte väl in bland alla indier......
Ha det gott töser och kram på er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela