Bio

Publicerad 2015-03-27 10:03:37 i Nya Zeeland,

Hoj
Vi har haft en väldigt lugn dag här. Började med skola och sen kom vi på att vi glömde tisdagsglassen så det fick vi ju ta igen. Och satan i gatan vad glassen var god idag, trots att det är samma som vi alltid käkar. Sen tog vi det otroligt vuxna beslutet i att skita i middag och gå på bio och käka popcorn som kvällsmat istället. Jerry hängde på men verkade inte så värst intresserad av filmen, han satt mest med mobilen. Filmen var väl okej, vi trodde det skulle vara mer action men den var lite cheesy. Focus heter den om det är någon som vill skriva upp det förresten. Nu sitter Forsan och leker med en rubiks kub. Norman kan lösa den på typ 1 minut, det är helt oförståeligt. Känns som om det blir en tidig kväll ikväll, vi är fredagströtta. Vi är inte vana vid dessa veckorutinerna än, efter nästan 4 år utan.   
Ursäkta den suddiga bilden, måste vara för att rulltrappan gick extremt fort. Eller?
Jerry har btw köpt ett luftgevär, bra att skjuta måsar med! Vi ska provskjuta på påsklovet :)

Kommentarer

Postat av: rememberthiis.blogg.se

Publicerad 2015-03-27 10:08:53

Mysigt med bio :)

Postat av: Karin

Publicerad 2015-03-27 12:16:52

Popcorn är väldigt näringsrikt har jag hört, kan säkert ersätta en middag.....
Trötta på fredag är nog de flesta efter veckans slit.
Ha en riktigt trevlig helg:)
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2015-03-27 13:07:35

Alltid mysigt m bio. Finns väl nåt gott ni kan ha till middag senare. Håller tummarna för en avkopplande skön helg! Kramar till er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela