Sverige, skåne och simpan.

Publicerad 2014-03-08 21:29:23 i Seoul,

Hej från hemmet!
 
Allt har flutit på finfint och nu sitter vi hemma, i varsitt hem. Känns märkligt på många vis!
Efter 4h i Bejing gick vi ombord på långflyget. Blev besvikna när vi insåg att det var ett kasst plan utan tv-skärmar och med personal som i princip pratade noll engelska. Vi hade ett "tekniskt stopp" i Urumqi vilket innebar tömma planet, gå ut i minus 10 grader, köa i ett trångt rum, få en stämpel i passet och gå på squat-toa. Sedan på samma plan igen, awesome....! 13h efter vi lämnat Bejing anlände vi till Istanbul vid 00.00 svensk tid. Vilket innebar att vi började bli pigga. Åt turkist yoghurt till frukost. Tiden gick ändå ganska fort och vi landade i Köpenhamn kl. 11.30. Fått skumpa, snittar, lösgodis och kramar och det satt fint!
 
NU är det middag på gång. Kan nog skriva för oss båda trots att vi inte är på samma ställe att det ska sitta fint som snus!
 
Tre bilder från Seoul;
Åt godis!
Gangnam

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2014-03-09 08:02:58

Härligt härligt - tycker vi föräldrar att det är att ha er hemma. Dock kommer alla vi bloggläsare att sakna den där förväntan varje morgon vad som finns på bloggen idag? Tänk om töserna rest för 25 år sen- då hade vi här hemma haft det svårt!

Postat av: Karin

Publicerad 2014-03-09 18:10:00

Ja, det är bara till att instämma med Jeanette, det är superhärligt att ha våra töserna hemma igen.
Morgonrutinen förändras, istället för att läsa bloggen, så får ju iaf vi föräldrar liverapport istället!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela