smaklig kakstund

Publicerad 2013-11-17 15:24:10 i Nepal,

Idag har vi fått världens skönaste massage! Gick till de söta tjejerna på helping hands, där alla som arbetar är döv-stumma. Helt otroligt skönt och bra och efteråt var vi som två vandrande oljetunnor. Efter detta gick vi för att äta lunch. Tänkte kalasa på något från bageriet också men det suget gick snabbt över efter att vi sett att de hade en ödla i montern som glatt mumsade och sprang omkring på alla kakorna. Försökte förklara för dem att de hade en ödla där inne men det gick sådär. De fattade inte riktigt vad ödla betydde. När vi tillslut sa: nähä men han bor där inne i alla fall! Och pekade lite extra så gick det upp ett litet ljus ändå.
Sedan blev det en tur till doktorn som inte var på bra humör idag men extra piller blev det ändå. Har även sprungit runt i 58 olika små affärer för att få tag i grejer att äta imorgon. Det är för tidigt med frukost kl 6. Ingenting har öppet och damen på hotellet ville verkligen inte gå upp så tidigt men hon lånade gärna ut en kniv till syltburken. Hade tur och hittade lite bullar (packeterade så inga ödlor i).

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-11-17 15:29:44

Ät inga ödlor, det räcker med de andra små krypen. God tur på bussen i morgon. Mårtensson hälsar!
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-11-17 17:16:27

Vad kul att ni äntligen kom till massagen och att den var bra. Känns extra bra när man vet att verksamheten bidrar till en lite bättre värld. Ha en god tur imorrn- håller tummarna för en bra resa och att matlådan räcker. Kram!

Postat av: Marie

Publicerad 2013-11-17 22:06:17

Härligt med massage! Inget härligt med parasiter och ödlor...ni ser verkligen till att få lite av varje...skämt åsido - god resa och krya på! 🚍🗻💊

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela