one month

Publicerad 2013-11-16 16:58:22 i Nepal,

Tjabba!
Hanna har klippt sig idag. Det blev fint men själv är hon lite bobbed och säger att det inte är jämnt. Det kostade hela 10 Sek och var rätt kul underhållning att sitta där inne i den minimala salongen och titta lite. Annars har vi försökt få tag på bussbiljetter till Kathmandu men de har tydligen stängt ner lite. Antagligen på grund av valet. Det är en stor grej här med valet. De ska bilda regering och man får höra på deras magafoner dag ut och dag in (vilket brukar vara så högt att alla turister håller för öronen). Vi hoppas i alla fall att vi kan få tag på bussbiljetter imorgon då Rajan har fixat så vi ska åka turistbuss som inte ska påverkas av de strejker som pågått den senaste tiden.
 
Åt lunch på en göttig takterass idag. Mest för att vi vet att de har jättegott potatismos. Endast syndat med dieten 3 gånger idag ... 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-11-16 18:29:41

Ser ju härligt ut i solen- här är det mörkt redan till emkaffet och vi börjar känna längtan efter adventsljus som lyser upp. Lite synd måste man ha- kram!

Postat av: Karin

Publicerad 2013-11-16 19:18:27

Om det kostar tio kronor att klippa sig får man kanske räkna med att det inte blir riktigt jämt eller.....
Kan ju hoppas att de där parasiterna inte tycker om potatismos!

Kram på er :)

Postat av: Louise

Publicerad 2013-11-17 01:09:59

Vilken otrolig resa ni gör! Här har vi varit på teater idag, fick se Peter Pan flyga över scenen.

Svar:
Hanna Fanny Larsell

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela