going crazy

Publicerad 2013-11-14 06:16:48 i Nepal,

Senaste inlägget kämpade vi hela dagen igår med. Nu verkar det ju som det kommit upp någonting i alla fall? Vi kan fortfarande inte se vad det är vi har publicerat, kanske är helt fel. Blir helt ärligt tokiga här borta för att det inte funkar. Allt annat fungerar ju. Jaja, idag är våra kroppar OK och vi har ätit en megabautafrukost och läst morgontidningen. Jätteskönt förutom att våra fötter frös till is under tiden. 
 
Måste ju berätta att vi köpte flygbiljetter igår också! Satt här hemma och slöglodde lite på momondo.se och såg att det kommit ut fler biljetter. Blev helt exalterade och försökte kolla vidare. Kom fram till att vi kanske skulle prova ett internetcafé för att se om de har bättre connection. När vi frågade om deras internet funkar idag skakade de på huvudet och sa : ibland är det bra, ibland är det dåligt. Jahapp. Chansade i alla fall och det funkade! Sen att han inte fattade hur hans egna skrivare fungerar är en annan femma. Den tredje december bär det av från Kathmandu till Chennai. Eftersom vi har varit lite sega på att köpa biljetter så blir vi alltså kvar här i drygt 3 veckor till. Men det gör inget, vi har det rätt bra ändå!

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-11-14 06:41:01

Oj- då hinner ni kanske se svart noshörning i Chitwan- eller lite elefantsafari?

Postat av: siv

Publicerad 2013-11-14 11:51:36

Tack för fina inlägg och fina bilder
Roligt att höra att Ni är friska nu.
Hoppas Ni håller Er på benen resten
av Er resa.

kram
mormor

Postat av: Karin

Publicerad 2013-11-14 19:04:06

Det är så härligt att läsa att era kroppar kommit i form igen och att ni har det bra!
Man kan ju undra vad ni ska hitta på dessa tre veckor för något kul innan ni drar mot Indien.

Kramar i massor till er båda :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela