Ett annat Kathmandu

Publicerad 2013-11-19 16:13:16 i Nepal,

Hola!
Har spenderat dagen ute på stan idag. Ytterst intressant att titta på alla som är ute och ska rösta och folk som sitter i klungor med en miniradio sprakande framför sig. Allt är så annorlunda jämfört med hur det annars är. Det är tyst fast ändå fullt med folk och barnen spelar badminton på gatan och massor med folk som samlats i parken. Fräckt helt enkelt. Efter ett bra tag ute fick vi gå hem för att äta upp resten av frukten och dricka lite. Har ju inte direkt funnits någonstans att sätta sig ute. Eftersom vi inte kunde få någon direkt lunch gick vi ut tidigt för att äta middag ikväll. Blev en kinesrestaurang (fanns inte många att välja på) och vi hade tur då de drog igen porten 10 min efter att vi kommit. Fick vänta ett bra tag då det andra bordet helt seriöst beställt in 25 rätter. Men sedan fick vi de godaste nudlarna vi ätit hittils. 
 
Inte ett fordon i sikte!
 
 
 
Man kan ju tänka att glittret är julpynt
Allt stängt. Tur att de i alla fall målat portarna i fina färger.
 
Lite nya politiska flaggor i luften med.
 
Ni får fler bilder till morgonkaffet för nu vill det inte mer. Btw, har ni sett årets julklapp? Hoppas ingen får den.
 

Kommentarer

Postat av: Karin

Publicerad 2013-11-19 19:13:22

Tydligen har ni inte märkt något av att det varit oroligt pga valet. Det har vi iaf fått på våra nyheter här hemma idag. Är det stadens gågata de hängt "julpyntet" över? O ja, jag har hört vad som är årets julklapp. Har också hört att det är ingen bra grej precis. Superdryg att diska......
HEJA SVERIGE!!! eller hur Hanna?
Kram på er :)

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-11-19 20:04:23

Oj då-det är inte bara flickorna som inte hört dessa nyheter...
Ser ju väldans lugnt o fint ut på bilderna.
Ha det bra tjejer- och kram på er!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela