Bussdag

Publicerad 2013-11-18 15:33:00 i Nepal,

Då var vi tillbaka i Kathmandu igen. Bussturen gick bra, sov en del av vägen och tittade på utsikten andra delen. Det finns inte så mycket att skriva om saken då vi bara satt där och glodde. När vi kom fram till K så haffade vi en liten taxichaffis för att ta oss till guesthouset. När vi förhandlat priset och tryckt in oss i baksätet på den lilla Tatan ser han lite virrig ut och frågar om vi har en karta... jahapp. Tur att vi ändå kan stan ganska bra nu så vi kunde visa honom vägen.
Sedan har vi inte pallat göra så mycket mer än ätit och bara hängt på rummet. Skönt att gå ut med ordentliga kläder nu, termometern visade på 15 grader nu kl 19 och då tyckte vi att det kändes ganska varmt jämfört med Pokhara.
Åkte finbuss! Nu pga valet har det extra många tourist only-skyltar. Inga nepalis får åka med. Imorgon går det inga bussar alls så vi hade lite tur som kom med idag.
Bästa med turistbuss är att man för det mesta slipper ha väskan på taket :-)
Bild från igår när vi slog på stort med maten och fasiken var gott det var. Sås och pantofflor liksom!!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: jeanette

Publicerad 2013-11-18 18:09:47

Skönt att ni fick en bra resa med redig buss.
Jag förutsätter att det var undantagstillstånd för dieten- ser ju gott ut iaf. Måste vara underbart med riktig mat efter så många sjukdagar o diet på Mariekex.
Kramar- ha sköna dagar i K

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela