Billy, Monica och Michael

Publicerad 2013-11-15 03:30:17 i Nepal,

Godmorgon!
Redan fredag igen, tiden går fort. Vi har ju inte direkt gjort något vettigt sen vi kom hit i lördags men idag kanske vi har ork nog att göra annat, vi får se. Kul att ni är nöjda över trekkinghistorien, vi är grymt nöjda med att vi är färdigskrivna. Internetuppkopplingen här är ett stort skämt ibland och blogg.se funkar i stort sett aldrig så det har varit ett rent helvete att skriva och få fram bilder. Dessutom har vi ju kommit efter med bilder från Pokhara också, därför ska ni få se ett gäng nu! Igår kväll chockerade vi våra magar ordentligt. En stor pastaportion och en enorm pizza, gott som fan men oj vad mätta vi blev. Fick ett bord nära elden så det värmde gott i ansiktet dessutom. Ville eller orkade knappt gå hem till våra kompisar Billy, Monica och Michael. Hotellets hundar som skäller och gnyr oavbrutet.

Lipguard! Ett måste att ta med överallt.
Dessa godingar fick vi på flyget hit och sen dess har vi försökt hitta en normalstor påse i affären. Igår, äntligen hittade vi dem! Smakar som en blandning av popcorn och skruvar ungefär, oslagbar kombo enligt oss.
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Jeanette

Publicerad 2013-11-15 07:21:53

Låter bra att ni äntligen kan äta som folk och njuta av maten.
Ser ju härligt ut med sjö och natur.
Undras vad Monica o co är för raser?
Idag har vi en frostnupen stilla morgon- faktisk skönt
Kramar til er!

Postat av: Karin och Isak

Publicerad 2013-11-15 14:11:22

Isak tycker att ert godis inte ser gott ut. Vi har varit på Ica köpt godis haha.
Ha det bra!
Kram från oss två :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela