Torsdag kväll

Publicerad 2012-09-27 09:45:54 i Australien,

God morgon! För er i alla fall. Vi har varit uppe ett tag. Har hunnit med en del också faktiskt. Eller nej.. där tog jag nog i lite. Vi har solat lite, Hanna och Fanny hann till och med bada i the lagoon som är typ som Tobbis, fast gratis. Den finns eftersom att man inte får bada i havet här, det finns nämligen saltvattenskrokodiler. Lite onödigt att bli uppäten av en sån kanske. När solen sen blev utbytt mot moln tog vi oss i kragen och gick till en infogrej och plockade på oss alla möjliga sorters broschyrer som vi nu sitter och läser i. Tog även en snabb tur inom affären för att handla vatten och vad fick vi då höra om inte Daniels favoritlåt euphoria. Aldrig att man kan bli av med den!
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Kenth

Publicerad 2012-09-27 10:41:14

Gokväll?låter ju härligt med bad o lite hemkänsla typ tobbis ha ha.Hemma badar vi också det räcker man går ut genom dörren.


HA DE

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela