Nya fina bloggen och en dag kvar!

Publicerad 2012-09-23 12:47:53 i Australien,

Visst är bloggen fantastiskt tjusig nu :D ? TACK snälla Samir som gjort allt så fint!
 
Igår hade vi alla våra vänner samlade, kul :) Kändes konstigt att behöva säga hejdå och veta att man inte kommer ses på länge. 
 
Idag är det städning som står på schemat och en riktigt riktigt smaskig middag i form av underbara köttbullar. Kanske borde fundera över att packa lite också nu när vi åker imorgon haha. Men jag råkar veta att ingen av oss tre har kommit så långt på den punkten. Vi är inte riktigt kloka! Något som jag vet ska med i alla fall är Hannas fina lussebullar som vi ska ha som färdkost. Tidningarna som vi fick av Ella och Madde igår ska absolut med och kommer läsas flitigt :)
 
Lite bilder från gårdagen : 
 
Innan folk kom gick jag som vanligt runt i raggsockar... 
 
jag , Hanna, Daniel och Samir
 
 
 
Kommer att uppdatera någon gång till innan vi åker i alla fall, håll utkik :)
 

Kommentarer

Postat av: kenth

Publicerad 2012-09-23 18:49:20

Jaha så var det dags igen,tösabiden ska ut o resa igen.Sista natten på länge hos Mor o Far,det är tur att det inte är brev man sitter o skriver för det hade blivit rent vått.Har passat på att laga lite favoriter till middag,kylling me panntoffler o myed sås.Så imorgon bär det iväg,så ha en bra resa,det gäller även för Fanny o Daniel,ta väl hand om varandra o ha så kul.

Hälsningar Far

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Två vänner från Österlen vars största intresse är att utforska världens alla hörn och magiska platser. Pluggar vanligtvis på AUT, Nya Zeeland men befinner oss just nu i Hong Kong för en utbytestermin. Väl bemött!

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela